Bezoek

Vandaag begonnen mijn collega’s weer met hun werkzaamheden na een welverdiende vakantie. Ik had een goede dag gelukkig en heb ze opgezocht, samen met mijn vriend en zoontje.

Bij binnenkomst werden de eerste knuffels al uitgedeeld en rustig heb ik de school rondgelopen en verschillende collega’s gesproken. Mijn zoontje vond het maar wat prachtig! Vooral toen we de snoezelruimte even mochten gebruiken……Mama jou werk is echt gaaf!! En dat is het…..gaaf! Hoe mooi is het als je mensen kunt helpen in hun leven. Want daar komt het eigenlijk op neer in het onderwijs….mensen helpen hun kennis te vergroten, zichzelf te leren kennen, de wereld te leren kennen en wij mogen ze daarbij helpen.

En vandaag begonnen mijn collega’s dus weer met alle voorbereidingen die daarvoor nodig zijn…..wat had ik graag onderdeel willen zijn van die voorbereidingen…..in plaats daarvan kwam ik op bezoek…in mijn bed liggend tot 9.30 uur zodat ik het vol kon houden….daarna slapend op de bank moe van alle indrukken….en met een dubbel gevoel…..verdrietig dat ik geen onderdeel uitmaak van die voorbereidingen, maar erg blij om collega’s te zien en te spreken!

Een gedachte over “Bezoek

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s