Einde van het jaar

De decembermaand is begonnen en daarmee komt het eind van het jaar in zicht. Een tijd dat mensen terug gaan kijken op het jaar. Overal zie je het voorbij komen; radio, televisie, kranten, maar ook zakelijk en privé kijkt men terug op het jaar. Was het een goed jaar of viel het toch wel tegen? Ook wij kijken terug op ons jaar. Een turbulent jaar…. maar dat zijn we gewend…..sinds ik mijn vriend ken hebben we pittige jaren gekend. Diepe dalen en hoge hoogtes. Zo ook dit jaar. En het jaar is nog niet afgelopen.. Wellicht de heftigste maand van alle is de decembermaand. Want naast alle sint en kerst drukte is het ook de maand dat ik in gesprek ga met het UWV. En daar zie ik best tegenop. Zoals te lezen was in mijn vorige blog; een ander gaat beslissen wat ik wel en niet kan. Maar goed, daarover de volgende keer meer.

Het afgelopen jaar; het jaar dat duidelijk werd dat ik niet meer in mijn huidige werkfunctie terug zal keren, het jaar dat ik mijn spirituele kant steeds meer durfde te laten zien (op naar nog meer openheid over wat ik allemaal ervaar op dat vlak), het jaar dat de scootmobiel de deur uit kon omdat mijn been goed genas, ik steeds meer en vaker zonder krukken ging lopen, het jaar dat ik een boel papieren moest verzamelen voor mijn wia aanvraag, ik de wia aanvraag daadwerkelijk deed, het jaar waarin mijn grote liefde mijn ten huwelijk vroeg! Kortom een jaar van uitersten!

Nu kan ik heel enthousiast roepen; op naar een nieuw en vooral GOED jaar, maar diep van binnen weet ik …..het zal weer een turbulent jaar worden. Ik ben nog lang niet zover dat ik mijn balans goed heb, nog lang niet door het acceptatieproces heen, maar tegelijkertijd zal ik blijven genieten van alle dingen die wel kunnen en alle mooie mensen die trouw om ons heen blijven staan!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s