Links

Leuke links van creatieve mensen, webshops, interessante pagina’s noem het maar op. Ik zal ze hier plaatsen.

1 van mijn favoriete webshops is toch wel Dyona. Zij verkoopt naast prachtige edelstenen ook andere spirituele dingen zoals wierook, beeldjes, mala’s en haar eigen etherische oliën. Het mooie aan deze webshop vind ik dat Elise (eigenaresse) de webshop runt op haar eigen manier; Eerlijk, spiritueel maar toch nuchter, vanuit haar eigen overtuigingen maar daarbij de mening van een ander respecterend. En laten we eerlijk wezen dat gebeurt niet veel meer. Tegenwoordig wordt men vaak groot over de rug van een ander.

Ook een leuke site en webshop is die van Stipstijl. Zij maakt de meest leuke porseleinen stipwerken en verkoopt hier ook de nodige materialen voor waaronder haar boek Stippen. Maar wees gewaarschuwd……stippen is zeer verslavend 😉

Tijdens het schrijven van mijn laatste blog, kwam ik op de site Onzichtbaarziek terecht. een mooie site, met ook de persoonlijke verhalen van onzichtbare ziektes. Zeker een aanrader om een kijkje te nemen. Ook daar kun je mijn verhaal volgen..

Creativiteit is een grote ontspanning voor mij; kaarten maken is momenteel het geen ik hebt beste vol kan houden. Ook hier heb ik favoriete winkels voor. Scrapdelight is veruit mijn favoriete crea winkel! Ze hebben een breed assortiment waardoor er voor alle papier knutselende mens wel iets te vinden is! Ook op facebook en instagram zijn ze te volgen; hier delen ze leuke producten, komen live met de verschillende kits, komen er leuke ideeén voorbij wat je met al die leuke producten in de winkel kunt maken. Naast een webbwinkel hebben ze ook een stenen winkel in Linschoten waar je lekker kunt rondneuzen tussen alle producten.

Ook HobbyVision en Hobbyshop-online zijn ook een winkels waar ik regelmatig wat koop, wederom een veelzijdig aanbod. Voor iedereen wat.